Hacking Work
Hacking Work Podcast
Bogdan Bob Rădulescu – Leadership înseamnă omenie | Hacking Work Podcast S02E02
0:00
-1:21:18

Bogdan Bob Rădulescu – Leadership înseamnă omenie | Hacking Work Podcast S02E02

Comunicarea face diferența între leadership și leadershit

Bogdan Bob Rădulescu este actor, antreprenor, lider civic și cetățean activ. Este printre primii oamenii care au avut curajul de a fi freelanceri în domeniul creativității și a reînviat comedia, mai ales pe plan local cu ajutorul personajelor legendare: Haurențiu și Jancsi. Face parte din echipa Epic Show și colaborează cu Mircea Bravo la diverse proiecte multimedia. 

Împreună cu Bob am spus lucrurilor pe nume și am vorbit despre leadership vs leadershit, cum recunoști un scârBOSS în orice țară ai lucra și cum arată o organizație sănătoasă. Bob nu are o rețetă pentru asta, dar ne reamintește un ingredient cheie de care uităm foarte ușor și repede când construim relații, mai ales profesionale: comunicarea.


Hacking Work este primul podcast din România care vorbește clar, cinstit și curajos despre piața muncii, un produs multimedia oferit de DevNest și produs de Pluria Romania, Undelucram.ro și SPOR - Școala Pentru Oameni Responsabili.

Acest material a fost prelucrat cu ajutorul soluției software de transcript Vatis Tech, care asigură cea mai bună acuratețe în limba română - 95%+.

Hacking work Online @HackingWorkPodcast

🟠Youtube 🔵Spotify 🟠Google Podcast 🔵Apple Podcast 🟠RSS 🔵Substack

🟠Facebook 🔵Linkedin 🟠Instagram 🔵Twitter 🟠TikTok.

Doru Șupeală Online:

Facebook - https://www.facebook.com/doru.supeala

Linkedin - https://www.linkedin.com/in/dorusupeala/

Instagram - https://www.instagram.com/doru.supeala/

Web:

https://scoalaspor.ro/

https://hackingwork.ro/

0 Comments
Hacking Work
Hacking Work Podcast
Primul podcast din România care vorbește clar, curajos și cinstit despre piața muncii, angajați și organizații, competență și performanță, climat și mentalități, creativitate și eficiență, colaborare și recompensă, oameni și nu resurse, leadership sau leadershit.
►► Hacking Work este podcast produs de Pluria, Școala SPOR și Undelucrăm.ro