Hacking Work
Hacking Work Podcast
Mara Miclea: Burnout-ul, depresia de la locul de muncă | S02E27
0:00
-1:05:17

Mara Miclea: Burnout-ul, depresia de la locul de muncă | S02E27

Cum identificăm burnout-ul, depresia și care sunt cauzele lor?

Tinerii Generației Z și nu numai se confruntă cu serioase tulburări emoționale, precum stresul, depresia sau anxietatea, și nu știu cum să gestioneze aceste emoții.

Vorbim despre acest subiect complex, grav și puțin conștientizat cu Mara Miclea, psiholog și psihoterapeut. Explorăm cauzele acestor tulburări, aflăm care sunt avantajele și dezavantajele bombardamentului digital, dar și nevoile tinerilor.

Abordăm tema sănătății mintale în contextul muncii și a modului în care mediul și cultura de la locul de muncă ne poate influența starea. Totodată, în acest episod, Mara ne răspunde și la întrebările:

  • Cum ne înțelegem cu cei din Generația Z?

  • Cum identificăm starea de burnout sau depresie?

  • Ce este educația remedială?


Mara Miclea este psiholog clinician și psihoterapeut, absolventă a Facultății de Psihologie și studentă în anul terminal la Facultatea de Drept, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj. 

În prezent, lucrează în cabinetul ei individual și la firma Cognitrom. Pe lângă practica privată, e interesantă de modul în care soluțiile legislative pot contribui la dezvoltarea domeniului sănătății mintale și invers.


Scrie-ne părerile tale în secțiunea de comentarii. Să îți fie de folos!

Share

Hacking Work este primul podcast din România care vorbește clar, cinstit și curajos despre piața muncii, un produs multimedia oferit de compania de software DevNest și susținut de Medlife. Este produs de Pluria Romania, Undelucram.ro și SPOR - Școala Pentru Oameni Responsabili.

Acest material a fost prelucrat cu ajutorul soluției software de transcript Vatis Tech, care asigură cea mai bună acuratețe în limba română (95%+). Platformele web Hacking Work se bucură de serviciile excepționale de găzduire și mentenanță oferite de Hosterion.

Ne găsești pe 🟠Youtube 🔵Spotify 🔵Google Podcast 🔵Apple Podcast 🔵RSS 🔵Substack 🟠Facebook 🟠Linkedin 🟠Instagram.

0 Comments
Hacking Work
Hacking Work Podcast
Primul podcast din România care vorbește clar, curajos și cinstit despre piața muncii, angajați și organizații, competență și performanță, climat și mentalități, creativitate și eficiență, colaborare și recompensă, oameni și nu resurse, leadership sau leadershit.
►► Hacking Work este podcast produs de Pluria, Școala SPOR și Undelucrăm.ro