Hacking Work
Hacking Work Podcast
Andrei Roșca, Whisper: Anxietatea, semnalul de alarmă care nu trebuie ignorat | S02E25
0:00
-1:16:01

Andrei Roșca, Whisper: Anxietatea, semnalul de alarmă care nu trebuie ignorat | S02E25

59% dintre cei care aparțin Generației Z se luptă cu stări de stres, anxietate sau nervozitate, aproape în permanență, iar noi tindem să credem că nici alte generații nu stau mai bine la acest capitol. Anxietatea nu este altceva decât „o îngrijorare, o teamă pe care o avem uneori în legătură cu ceva care se întâmplă sau urmează să ni se întâmple”, spune Andrei Roșca.

De cele mai multe ori, când ignorăm stările de anxietate acestea escaladează ajungând chiar la atacuri de panică. Totuși, ce ne trece prin minte când suntem anxioși? Cum ne influențează aceste stări viața? Ce putem face pentru a reduce nivelul de anxietate? Ce instrumente putem folosi pentru a face asta?

Vorbim cu Andrei Roșca despre aceste subiecte și altele la fel de importante: nevoia noastră de a fi ascultați și de a ne evalua viața, beneficiile meditației, sportului și tapping-ului, o altă tehnică de reducere a anxietății.

Andrei Roșca este fondatorul Whisper – Center for Strategic Change unde formează alți oameni în “Change Strategy Method”, metodologia pe care a dezvoltat-o ca urmare a experienței acumulate în cele peste 4.000 de ședințe 1:1 avute în ultimii 8 ani de lucru cu oameni dornici să își accelereze procesele de dezvoltare personală și profesională.

Este educator, antreprenor, trainer și terapeut. Susține traininguri de ascultare activă, mindset, gândire pozitivă, reziliență, construirea de obiceiuri sănătoase și, mai nou, Toughness – tărie de caracter, tărie de spirit. La finalul lui 2022 avea peste 16.000 de abonați la newsletter și zeci de mii de ascultări ale podcastului Zero Plus.

Având background în antreprenoriat, de la vârsta de 17 ani, Andrei a fondat și co-fondat peste 10 companii (printre care agenția de marketing Digital SPADA și BookBlog – primul blog despre cărți din România), în industrii diferite, în fiecare punând un focus puternic pe dezvoltarea oamenilor.

Scrie-ne părerile tale în secțiunea de comentarii. Să îți fie de folos!

Leave a comment


Hacking Work este primul podcast din România care vorbește clar, cinstit și curajos despre piața muncii, un produs multimedia oferit de compania de software DevNest și susținut de Medlife. Este produs de Pluria Romania, Undelucram.ro și SPOR - Școala Pentru Oameni Responsabili.

Acest material a fost prelucrat cu ajutorul soluției software de transcript Vatis Tech, care asigură cea mai bună acuratețe în limba română (95%+). Platformele web Hacking Work se bucură de serviciile excepționale de găzduire și mentenanță oferite de Hosterion.

Ne găsești pe 🟠Youtube 🔵Spotify 🔵Google Podcast 🔵Apple Podcast 🔵RSS 🔵Substack 🟠Facebook 🟠Linkedin 🟠Instagram.

0 Comments
Hacking Work
Hacking Work Podcast
Primul podcast din România care vorbește clar, curajos și cinstit despre piața muncii, angajați și organizații, competență și performanță, climat și mentalități, creativitate și eficiență, colaborare și recompensă, oameni și nu resurse, leadership sau leadershit.
►► Hacking Work este podcast produs de Pluria, Școala SPOR și Undelucrăm.ro