Ieri am lansat podcastul Hacking Work, iar primele rezultate ne fac să credem că va fi un succes, la această oră am depășit 5000 de descărcări pe canalele video și audio, avem peste 800 de abonați pe platformele unde difuzăm conținut și primim non-stop mesaje pozitive și de apreciere de la oameni.
Meritul pentru calitatea episoadelor aparține unor oameni excepționali care compun echipa noastră de producție (le vedeți numele la sfârșitul episoadelor, pe video), dar mai ales oamenilor extraordinari cu care am avut bucuria să vorbesc: Raluca Anton, Corina Neagu, Andra Pintican, Magor Csibi și Dorin Bodea. Sper să savurați fiecare secundă din înțelepciunea, claritatea și curajul lor și să vă regăsiți în ideile pe care le-am expus în episodul Manifesto.
Mai avem 8 episoade filmate deja, care vor apărea în următoarele săptămâni și care au ca invitați oameni la fel de valoroși, cu idei și experiențe foarte diverse și pline de conținut.
Pregătim calendarul filmărilor din Martie, la Cluj, București, Brașov și Timișoara, avem o listă amplă cu invitați excepționali, de la care sigur vom avea mult de învățat.
Ne puteți ajuta să completăm această listă spunându-ne cine și de ce credeți că poate oferi valoare, expertiză și modele solide pentru oamenii care ne urmăresc.
Vă mulțumim și vă suntem recunoscători, pentru interes, încredere și susținere, sprijinul vostru este esențial pentru a dezvolta acest proiect și a duce mai departe ideile și valorile pe care le împărtășim.
Facem acest proiect pentru ca, împreună, să facem lumea noastră profesională mai bună, mai umană, mai bogată în sens, experiențe valoroase și bucurie.
Episoadele podcastului se găsesc pe site hackingwork.ro, video pe Youtube și audio pe Spotify, Apple Podcasts, RSS, Substack și Google Podcasts.
Împreună cu MedLife, Pluria, Undelucram.ro și colegii mei minunați de la Școala SPOR, vă suntem recunoscători pentru că ne urmăriți, pentru că ne scrieți (podcast@hackingwork.ro), ne sfătuiți, ne dați idei, ne ajutați să facem lucrurile mai bine și duceți vestea despre acest proiect și către colegii și prietenii voștri.
MedLife este furnizorul național de sănătate al României. Ca angajator a mii de oameni și partener de sănătate pentru aproape 800.000 de angajați, cel mai mare sistem medical privat din România pune umărul la construirea unor echipe și organizații sănătoase, care contribuie la dezvoltarea unui mediu de business performant și la un mâine mai bun.
Pluria este o platformă de spații flexibile pentru echipe hibride, care oferă birouri și săli de întâlnire profesionale, configurabile după nevoi, în peste 200 de locații din România, Spania, Portugalia și Columbia. Este un model de lucru complet flexibil și eficient din punct de vedere al costurilor, în care angajații pot rezerva prin aplicația mobilă birouri on-demand sau săli de întâlnire, în timp ce companiile au control și transparență asupra forței de muncă distribuite.
Școala SPOR este o platformă de educație informală, modernă și interactivă, oferind învățare prin colaborare și dezbatere, cu tutori cu o experiență profesională de vârf, dublată de o structură academică solidă. Avem cursuri open în marile orașe din țară, pornim în Martie un micro-MBA pentru oamenii de HR și putem veni cu toate programele noastre, personalizat și privat, în organizațiile voastre.
Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online dedicată angajaților din România, care prezintă oportunități de angajare și oferă recenzii ale angajaților despre companii, informații despre salarii și detalii despre cum se desfășoară interviurile de angajare. Este un canal excelent de promovare a pozițiilor deschise în firme, candidații putând cunoaște în detaliu cultura reală a organizațiilor și alege cele mai bune opțiuni pentru preferințele lor.
Suntem onorați de interesul mai multor organizații care vor să se implice ca sponsori, pentru a dezvolta acest proiect, și în alte dimensiuni și formate.
Mai avem doar două locuri pentru sponsori și vrem să le alocăm unor companii cu adevărat responsabile, care reprezintă modele serioase și care au misiuni, viziuni și valori compatibile cu ale noastre.
Vrem să informăm, să educăm, să discutăm deschis despre probleme, să punem oamenii înaintea cifrelor, să construim durabil și sănătos relații, organizații și culturi în care profesioniștii să crească și să performeze.
Să oferim modele și soluții, să arătăm deschis ce nu merge și ce face rău, să deschidem noi drumuri și să dăm voce celor care cred și pot face o schimbare pozitivă.
Eu și întreaga echipă de la Hacking Work vă mulțumim din suflet pentru încredere și sprijin. Facem bine, mult bine, împreună.
Să ne întâlnim săptămâna viitoare, sănătoși, voioși și mintoși, cu următoarele episoade și primul newsletter cu conținut isteț, ales cu grijă pentru voi.
Servus!
Doru
PS: Un mesaj primit azi de la o bună prietenă, CEO al unei companii software din Cluj: